Om Guldborgsund Hallerne

Guldborgsund Hallerne er kommunens største center med et væld af faciliteter til sportslig udfoldelse i de kommunale idrætshaller, formidlings-, forenings-, idræts- og medborgerhuse samt de to svømmecentre på Falster.

Til dagligt rummer vi massevis af aktiviteter bl.a. kultur, håndbold, volleyball, fodbold, floorball, badminton, gymnastik, skoleidræt, ældre idræt, handicapidræt, svømning og aftenskoler.

Guldborgsund Hallerne danner rammerne for kommercielle arrangementer og events - såsom koncerter, messer, foredrag, generalforsamlinger m.m.

Guldborgsund Hallerne varetager driften af nedenstående 

Ejegod Hallen

Gedser Idræts- og Medborgerhus

Horbelev Hallen

Horreby Hallen

Marinestationen (formidling- og foreningshus Gedser Odde)

Nordfalster Svømmecenter

Nykøbing Falster Hallerne

Stubbekøbing Hallen

Svømmecenter Falster

Væggerløse Hallen

Vores vision er "åbne haller og huse 24-7 alle årets dage", samt en smartere og mere intelligent måde at være bruger på i svømmehallerne.

Missionen hertil er:

At haller og huse styres med smarte og inteligente løsninger.

At du som bruger af Guldborgsund Hallernes faciliteter skal kunne administrere din egen forening hos os - og vi kan med dette site hjælpe dig og din forening med at sende informationer ud til medlemmer - og være med til at profilere foreningen - til gavn for både foreningerne og os.

At du på vores site skal  kunne booke nemt og hurtigt, søge oplysninger og informationer om arrangementer og events. 

At du, i projekt  "Åbne Haller", hjemmefra kan finde ledig halkapacitet, booke den ledige tid, for derefter, sammen med familie eller venner, at dyrke idræt sammen i den valgte hal. 

At kommercielle og private kunder skal kunne bestille og betale deres egne arrangementer hos os - i e'n arbejdsgang.

Vores tema er ikke at lukke haller og huse, men skabe aktiviteter. Vi er til for kunderne

Officielt skal du som forening stadig benytte Guldborgsund Kommunes bookingsystem til at ansøge om tider, klik her .

Som bruger af af vores faciliteter, vil du eller din forening blive kontaktet af os gennem vores system i løbet af 2017. Det for at vi kan få bekræftet, at vi har de rigtige informationer om jeres forening og hold, således at vi, f.eks. ved aflysninger, kan sende direkte besked til trænere og ledere på holdet.

Vi arbejder på, at Ejegod Hallen samt GIM (Gedser- Idræts og Medborgerhus) og deres brugere indgår i forsøgsprojektet "Åbne Haller". Vi er igang med den indledende fase, elektronisk at kunne styre lys, vand og varme i forbindelse med den valgte booking, der foregår direkte via Guldborgssund Hallernes hjemmeside. Betalingen foregår elektronisk med det samme, for derefter at give adgang til den valgte hal eller hus.

Guldborgsund Hallerne
Nørre Boulevard 4A 
4800 Nykøbing F.
Telefon: 54731540